marți, 15 octombrie 2019

(Ano)Timpul oportunitatilor

      Traim in vremuri pline de oportunitati.
Niciodata pana acum in istoria omenirii nu a fost atat de usor sa te informezi si sa investesti. Practic, stand acasa, in fata unui laptop, a unei tablete sau a unui smartphone, poti cauta pe internet informatii despre absolut orice, poti deschide un cont la un broker din Romania sau chiar din alta tara, poti transfera bani, poti sa invstesti in cam tot ce exista la ora aceasta. Si totul online, din confortul casei tale!!!
In plus au aparut o multime de alternative la banci, companii fintech ale caror aplicatii le instalezi pe telefin din cateva clickuri si cu care poti face, printre altele, transferuri de bani cu comisioane mult mai mici decat cele percepute de banci, sau chiar fara comisioane.
        Desigur, exista si riscuri, si nu ma refer doar la cele pe care le poarta cu sine orice investitie, ci si la cele date de unele informatii, voit sau involuntar, false ce pot fi gasite pe internet. Dar, daca esti putin atent, curios si interesat cu adevarat, si nu ai un IQ single digit, in general poti disemina falsul de real.

       Si atunci intrebarea este:
DE CE ROMANIA ESTE PE ULTIMUL LOC IN UE DPDV AL INVESTITIILOR PE CARE LE FACE O PERSOANA FIZICA, UN OM OBISNUIT?

Ultima postare

Sfarsit de 2022