sâmbătă, 11 iulie 2020

CASHBACK

Sunt fascinat, mai ales in aceasta perioada in care cumparaturile online au explodat, de cati oameni fac cumparaturi online fara sa stie (si, evident, fara sa foloseasca) serviciile gratuite ale site-urilor de cashback.
💸💸💸




Remember: pentru a atinge la un moment x independenta financiara, totul pleaca de la managementul cheltuielilor si rata de economisire. Asa ca , de ce sa nu primim inapoi o particica din banii pe care ii dam pe cumparaturile facute online, daca putem face asta?
O puteti vedea ca pe un alt fel de economisire.

Desigur, trebuie sa fim cumpatati in cumparaturile noastre, si sa incercam sa aplicam principiul delayed gratification, dar atunci cand decidem sa cumparam ceva, putem sa profitam de posibilitatea de a obtine cashback la cumparaturile online, si ar fi pacat sa nu o facem.


Eu folosesc de prin 2017 aceste servicii si sunt multumit de ele.👌

Am testat cateva site-uri diferite pana m-am oprit la unul, iar pricipalele criterii pentru care l-am ales pe cel la care am ramas au fost:
- numarul mare de magazine pe care le gasesti pe site-ul de cashback respectiv (pentru ca daca nu il gasesti pe site-ul de cashback pe acel magazin inseamna ca nu o sa primesti cashbak la cumparaturi)
- seriozitatea si simplitatea platformei
- procentele de cashback oferite

Cum functioneaza:

- te inregistrezi (iti faci cont) pe site-ul de cashback

- cand vrei sa cumperi ceva online, intri mai intai pe contul tau de pe site-ul de cashback

- acolo cauti magazinul respectiv din care vrei sa cumperi ceva

- dupa ce ai gasit magazinul apesi pe butonul  

- esti redirectat catre pagina de web a magazinului si, de aici, totul decurge ca inainte, cu diferenta ca acum, dupa ce cumperi ceva, o sa primesti niste bani inapoi 👌🙏👨

Valoarea primita inapoi este, de obicei, un mic procent din valoarea comenzii tale. 
Pe site-ul de cashback, in dreptul fiecarui magazin, este afisat procentul de cashback oferit de magazinul respectiv.
Uneori este un interval de procente, pt ca unele magazine ofera procent de cashback diferit in functie de categoria produselor comandate.
Dar, oricum ar fi, iesi in castig! 👌
Tot pe site-ul de cashback, in dreptul magazinului, este afisat si timpul de aprobare al cashback-ului de catre magazinul respectiv.
Acesta variaza de la o saptamana la cateva saptamani, in functie de magazin, dar, cum nu platim chirie sau taxe pt a astepta si cum nu asteptam in ploaie ☔, nu e o problema .🌞
Si, ca tot a venit vorba, nu mi s-a intamplat niciodata pana acum ca un magazin sa refuze aprobarea cashback-ului.

Banii pot fi retrasi din contul de cashback intr-un cont bancar indicat de tine, in momentul in care in contul din cashback ai strans un minim de 50 lei. 💲
Din experienta mea ajung in contul bancar personal intr-un interval intre 2 saptamani si o luna, dar, din nou, nu ne alearga nimeni in timp ce asteptam, nu? ⌛👨
Toate acestea se intampla fara sa platesti vreun comision, pt ca site-ul de cashback primeste comision de la magazinul de unde ai cumparat.

Practic, indirect, e ca si cum primesti un mic discount de fiecare data cand cumperi. 👍✂

Singurul lucru pe care trebuie sa nu il uiti tu atunci cand faci cumparaturi online este ca, dupa ce ti-ai facut cont pe platforma de cashback, sa te loghezi in site-ul de cashback si sa cauti acolo magazinul de unde vrei sa cumperi si sa apesi butonul din dreptul magazinului respectiv.
ATAT! 👦

Daca ti se pare intreresant si vrei sa primesti si tu cashback la cumparaturile online, iti poti face cont aici, sustinand astfel, fara un efort suplimentar, acest blog:
CASHBACK        👈

Spor la cumparaturi! 👨👜

4 comentarii:

Va rog sa va treceti numele sau un pseudonim cand comentati, pentru a nu aparea cu "anonim". Multumesc!

Ultima postare

Sfarsit de 2022