luni, 19 august 2019

Promotia pixul/galeata/litrul de ulei si 50 de lei de la Revolut

De cateva saptamani sunt bombardat cu mailuri de la diferite persoane, printre care educatori si antrenori financiari (nu imi place termenul "coach financiar", pt ca nu apreciez romgleza, ori esti antrenor financiar, ori esti "financial coach"...), prin care mi se prezinta minunata promotie Revolut si mi se vantura pe la nas cei 50 de lei pe care ii primim si eu si el daca imi comand cardul.



Sarind peste faptul ca am Revolut de cativa ani (probabil de cand multi dintre ei nici nu auzisera de el) pt ca , cel putin pana acum, imi place Revolut, mi se pare penibil, mai ales pt un educator financiar sau un antrenor financiar sau de dezvoltare personala, sa fie atat de disperat pt cei 50 de lei promisi de Revolut... asta cred ca spune multe, pt cine poate sa inteleaga, despre cat de reusit financiar e un astfel de coach\antrenor\educator...

Partea si mai trista este ca niciunul dintre acesti "initiati" nu spune nimic (ori nu vrea sa spuna ori nu s-a gandit, ambele variante la fel de proaste ) despre faptul ca ne indreptam spre o mare problema cu Revolut, problema de care ne mai desparte ceva mai mult de 2 luni. E , intr-adevar, o mica posibilitate sa nu fie nicio problema, dar (ne)sansele sa fie o problema sunt , acum, mult mai mari decat sansele sa nu fie.

La ce ma refer?
Simplu.
La faptul ca Revolut e inregistrat in UK si toate IBAN-urile Revolut sunt cu GB.
Ca atare ce credeti ca se va intampla la un Brexit fara nicio intelegere intre UE si UK?
Cel mai probabil se vor comisiona toate transferurile catre tarile UE.
Revolut lucreaza acum la acest aspect, au deschis un fel de entitate intr-o tara membra UE (una dintre tarile baltice), dar comunicatul lor e confuz, pt ca ei spun ca , in cazul in care va fi un Brexit fara intelegere, clientii Revolut vor fi transferati catre o banca din tara in care se afla noua entitate, DAR IBAN-urile vor ramane neschimbate!!!  Personal , pe langa ca mi se pare dubios, nu inteleg cum pot face asta dpdv legal, pt ca fiecare banca are alocat un BIC, un identificator ce e unic pe banca, si care e folosit in compunerea IBAN-ului.
Deci momentan totul este in ceata, iar Revolut nu a raspuns inca intrebarilor adresate in legatura cu aceasta situatie.

Revenind, sa fii bombardat de catre aceste persoane, ce se vor educate si, mai ales, educatori, cu astfel de mailuri de cateva ori pe saptamana (si sa nu se aduca in atentie acest aspect macar) doar pentru a castiga 50 de lei, e penibil....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va treceti numele sau un pseudonim cand comentati, pentru a nu aparea cu "anonim". Multumesc!

Ultima postare

Sfarsit de 2022