marți, 19 septembrie 2017

Canalul de youtube Tradeville


O alta sursa importanta de informatii si analize pe care am folosit-o inainte si dupa ce am inceput investiile pe BVB a fost canalul de youtube al brokerului Tradeville.



Acesta poate fi accesat aici:
Canal youtube Tradeville.

Tradeville este brokerul preferat de cele mai multe persoane fizice (se vede asta si din raportul de pe BVB cu numarul de tranzatii pe zi pe broker, unde, de obicei, Tradeville este pe primul loc).

Pe de alta parte, daca vrei un cont cu care sa investesti pe bursa din SUA, de exemplu, Tradeville nu este brokerul ideal, ei avand un comision prohibitiv de 25 USD pe tranzactie...

Dar pt bursa din Romania este un broker bun, pe care il recomand.

Dar ca sa revenim la canalul lor de youtube, pe acest canal ei prezinta lunar (uneori si mai des daca exista evenimente importante) tot felul de analize ale pietelor financiare, uneori fiind analize generale iar alteori axate pe un anumit tip de produs sau de eveniment.

Aceste analize sunt f interesant de urmarit si mai ales de inteles.
Este important de subliniat ca aceste analize sunt de fapt webinarii (care apoi sunt postate pe acest canal si pot fi urmarite oricand) la care va puteti inscrie si pe care puteti sa le urmariti live si, cel mai important, puteti sa puneti intrebari si sa primiti raspunsuri la nelamuririle voastre.

Este o sursa de informatii de neneglijat in momentul in care va hotarati sa investiti pe bursa.

Spor la vizionat, analizat si inteles! :)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va treceti numele sau un pseudonim cand comentati, pentru a nu aparea cu "anonim". Multumesc!

Ultima postare

Sfarsit de 2022